Faciliteter - Herning City Hotel Moderne faciliteter i hjemlige rammer

Et moderne hotel i Herning

Herning City Hotel har i 2016 afsluttet en gennemgribende modernisering, der er kommet rundt i alle kroge.

Alle 52 værelser er nyrenoverede, så de i enhver henseende opfylder tidens standard med hensyn til komfortable møbler, behagelige senge, lys indretning, eget bad og toilet samt fladskærms-tv, radio, gratis internetadgang mm. Desuden er blandt andet alle gangarealer renoveret i lyse farver, med nye tæpper under fødderne og moderne kunst på væggene.

Alt er nyistandsat med undtagelse af de smukke arkitekttegnede stole, som passer så godt til hotellets stil og charme.

Hotellets indretning og faciliteter matcher både erhvervs- og turistgæsters behov. I receptionen er der pc og internetadgang. Dagens aviser, diverse magasiner og informationer om Herning, området og de mange tilbud inden for kultur og fritid findes også. Ved dagens slutning kan du slappe af i den hyggelige bar med en lille godnatdrink, en snak eller tv.

Med Herning City Hotels centrale placering midt på gågaden i Herning er der et væld af caféer og restauranter i kort afstand. Her findes intime og hyggelige steder og menukort fra mange lande. Desuden er der barer, dansesteder og et bryggeri.

Der er fri parkering for hotellets gæster. Kører du ikke selv, kommer taxa lige til døren, ligesom hotellet er i gåafstand til Herning Station med jernbane og busterminal.

Herning City Hotel tilbyder sine gæster adgang til Fitness og vandland, ligesom vi er behjælpelig med alle former for kontakt til områdets mange tilbud. Den personlige service er altid i højsædet.

Herning-området er helt specielt

Herning-området karakteriseres ofte som noget helt særligt. Engang var tekstilindustrien den store motor, så kom messer og kongresser til, og i nyere tid har store events og et varieret kultur- og fritidsliv sat dagsordenen.

Området omkring Herning-Ikast kåres gang på gang som et af de mest erhvervsvenlige i Danmark og udmærker sig ved mange initiativer og stor virketrang. Det sætter sit præg på en by, hvor man ikke er bange for at betræde nye veje.

Med MCH som omdrejningspunkt tiltrækkes omkring en million mennesker årligt ikke blot til messer, kongresser, landsmøder, faglige events mm., men også til koncerter, shows, opera, ballet, teater, underholdning mm. Jyske Bank Boxen var den første multiarena i Danmark.

På museumsområdet byder Herning på to internationalt anerkendte kunstmuseer, Heart/Herning Kunstmuseum og Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, samt Tekstilmuseet, Herningsholm Museet med enestående Blichersamling, og lige syd for byen kan man opleve brunkulseventyret på Søby Brunkulsmuseum.

Kulturområdet i øvrigt byder på egnsteatret Team Teatret, det regionale spillested Fermaten, Det klassiske orkester Ensemble MidtVest, Bio City, små gallerier, caféer med levende musik. Besøg også biblioteket, et af de mest nytænkende i landet. Er du til sport, er der året rundt kampe i fodbold, ishockey, kvindehåndbold og herrehåndbold – alle i bedste liga.

Er tiden til det, er der i Herning både svømmehal, Fitness World, golfbane og et varieret udbud af outdoor muligheder.

Herning er yderst velegnet som udgangspunkt for vandreture, cykelferie, kanoferie, fiskeri ved Karup Å, Skjern Å og Storåen.

Ikke langt fra centrum findes familieattraktionen Baboon City, dyreparkerne Jyllands Park Zoo og Løvbakke Dyrehave samt Danmarks ældste landsbykirke i Gjellerup. I bydelen Birk findes foruden kunstmuseerne Heart og Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum også kæmpeskulpturen Elia, Skulpturparken og De Geometriske Haver.