Ophold - Herning City Hotel Weekendophold i Herning Centrum

Nyd et weekend-ophold i hyggelige omgivelser

Weekend-ophold i Herning

Weekend i Herning? Med et ophold på vores hotel er du tæt på alt, da vi ligger på hjørnet af Bredgade og Skolegade. Her er du lige ved den centrale gågade, nær byens mange restauranter og i gåafstand til flere af byens mange kulturelle tilbud.

Romantisk ophold eller kæresteweekend

Overrask kæresten med et romantisk weekend-ophold

Invitér kæresten på et romantisk weekend-ophold. 2 dage med ren forkælelse, hvor I kan gøre brug af de mange restauranter i Herning til en romantisk middag om aftenen.

Nyd et gourmet-ophold med spisning på Brdr. Prices restaurant i Herning​

Gastronomisk weekend-ophold med den gode smag i højsædet

Med et gourmetophold på Herning City Hotel får du udover opholdet også gratis the & kaffe. Om aftenen får du en luksuriøs 2-retters menu på Brdr. Prices restaurant. Dagen efter slutter du opholdet af med vores store morgenbuffet på hotellet, hvor vi serverer et bredt udvalg af hjemmelavede lækkerier.

Weekendophold i Herning: Et perfekt getaway for par og familier

Herning City Hotel er det perfekte sted at tilbringe et weekendophold. Hotellet ligger i hjertet af byen, og der er masser af spændende attraktioner og aktiviteter i nærheden.

Herning er en moderne og spændende by, der byder på en bred vifte af oplevelser for både par og familier. 

Vi har alt, hvad du behøver for et perfekt weekendophold. Hotellet har 120 moderne og stilfulde værelser, der er udstyret med alt, hvad du skal bruge. Hotellet har også både restaurant og bar, så du også kan nyde livet på hotellet, efter en lang dag med oplevelser.