Priser - Herning City Hotel Værelser i Herning Centrum

Lyse og flotte værelser til alle behov

Herning City Hotel råder over i alt 52 værelser.

Alle værelser er røgfri og fremstår lyse, rummelige og meget komfortable efter en totalrenovering i 2016. De varierer i størrelse efter behov. Alle lever op til moderne standard for både erhvervs- og feriegæster. Der er elevator til alle etager.

Du kan slappe af på værelset eller arbejde ved skrivebordet. Interiørmæssigt er der en rød tråd med inventar og indretning, så som specialfremstillede møbler til værelserne, nye tæpper og moderne kunst. Her er taget udgangspunkt i værker af Carl-Henning Pedersen og Else Alfelt – to personligheder med stærk tilknytning til Herning, der huser et specialmuseum for de to Cobra-kunstnere.

Alle værelser har naturligvis eget bad og toilet og er herudover udstyret med radio, fladskærms-tv og trådløst internet. Tøv i øvrigt aldrig med at spørge, om vi kan opfylde dine ønsker.

ENKELTværelse

Praktisk og moderne enkeltværelse. Lyst, røgfrit og nyrenoveret. Med skrivebord og lænestol. Fladskærms tv, radio og trådløst internet. Perfekt til den forretningsrejsende, som er på farten.

DKK 845/dag

Herning City Hotel

QUEEN SIZE

Praktisk og moderne værelse til den komfortable overnatning med 140 cm bred seng. Lyst, røgfrit og nyrenoveret. Med skrivebord og lænestol. Fladskærms tv, radio og trådløst internet.

DKK 945/dag

Herning City Hotel

DObbeltværelse

Praktisk, moderne og rummeligt dobbeltværelse til business eller ferie. Nogle med altan og udsigt til bylivet. Lyst, røgfrit og nyrenoveret. Med skrivebord og lænestol. Fladskærms tv, radio og trådløst internet.

DKK 1145/dag

Herning City Hotel

JUNIORSUITE

Stilfuld, moderne suite med fokus på smukt design og den gode oplevelse. Lækkert, røgfrit og nyrenoveret. Med skrivebord og lænestol. Fladskærms tv, radio og trådløst internet.

DKK 1545/dag

Herning City Hotel