Værelser

Lyse og flotte værelser til alle behov

Herning City Hotel råder over i alt 52 værelser.

Alle værelser er røgfri og fremstår lyse, rummelige og meget komfortable efter en totalrenovering i 2016. De varierer i størrelse efter behov. Alle lever op til moderne standard for både erhvervs- og feriegæster. Der er elevator til alle etager.

Du kan slappe af på værelset eller arbejde ved skrivebordet. Interiørmæssigt er der en rød tråd med inventar og indretning, så som specialfremstillede møbler til værelserne, nye tæpper og moderne kunst. Her er taget udgangspunkt i værker af Carl-Henning Pedersen og Else Alfelt – to personligheder med stærk tilknytning til Herning, der huser et specialmuseum for de to Cobra-kunstnere.

Alle værelser har naturligvis eget bad og toilet og er herudover udstyret med radio, fladskærms-tv og trådløst internet. Tøv i øvrigt aldrig med at spørge, om vi kan opfylde dine ønsker.

Book værelse

Enkelt

værelse

Praktisk og moderne enkeltværelse til traditionel overnatning. Nogle med altan og udsigt til bylivet. Lyst, røgfrit og nyrenoveret. Med skrivebord og lænestol. Fladskærms tv, radio og trådløst internet.

Dobbelt

værelse

Praktisk, moderne og rummeligt dobbeltværelse til business eller ferie. Nogle med altan og udsigt til bylivet. Lyst, røgfrit og nyrenoveret. Med skrivebord og lænestol. Fladskærms tv, radio og trådløst internet.

Junior

suite

Stilfuld, moderne suite med fokus på design. Lækkert, røgfrit og nyrenoveret. Med skrivebord og lænestol. Fladskærms tv, radio og trådløst internet.

Queen

size

Praktisk og moderne værelse til den komfortable overnatning med 140 cm bred seng. Med altan og udsigt til bylivet. Lyst, røgfrit og nyrenoveret. Med skrivebord og lænestol. Fladskærms tv, radio og trådløst internet.